Persoonlijk behandelplan

Afgestemd op je persoonlijke wensen en mogelijkheden wordt een overzichtelijk en transparant behandelplan gemaakt. Voor het begin van de behandeling wordt het persoonlijke plan met je doorgesproken zodat het doel en de kosten van de behandeling duidelijk zijn voordat je aan de behandeling begint. Je weet dan precies wat je kan verwachten.

1. Aanmelden

Aanmelden doe je heel eenvoudig met het online aanmeldformulier. Heb je nog vragen? Bel dan meteen even met 030 695 47 75

Direct aanmelden

2. Kennismaken

Als jouw aanmelding is verwerkt plannen we een persoonlijk gesprek om kennis te maken en jouw wensen te bespreken.

De praktijk

3. Gipsmodel en foto’s

Om een goed behandelplan te kunnen maken en om te bepalen welke beugel(s) jij nodig hebt wordt je gebit in kaart gebracht d.m.v. modellen en foto’s.

Over beugels

4. Persoonlijk behandelplan

Iedere patiënt is uniek en elke mond is anders! Orthodontie is specialistisch maatwerk. Een echte orthodontist heeft geleerd om in overleg met jou de meest efficiënte behandeling te kiezen die voor jou tot het mooiste resultaat leidt. Op basis van onze kennismaking en de verwerking van de onderzoeksgegevens stippelen we een overzichtelijk plan uit en nemen deze rustig met je door. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Ons team

5. De behandeling

En dan is het tijd om de behandeling te starten! Je krijgt je vaste of losse beugel(s) en komt dan regelmatig terug voor een controle bij de orthodontist.

Check jouw afspraak